Dorpshuis Fort Vreeswijk bruist weer van de activiteiten

Het wegvallen van de Coronamaatregelen maakt het mogelijk om weer nieuwe activiteiten op te starten, en bestaande activiteiten zonder beperkingen te laten plaatsvinden. Het Dorpshuis is blij weer meer mensen te kunnen ontvangen en kijkt uit naar alle ontmoetingen. Naast het vaste programma met activiteiten worden de komende periode ook de volgende activiteiten georganiseerd.

Bingo – vrijdag 11 maart
Elke tweede vrijdagavond van de maand is er bingo-avond. In 5 speelrondes en een superronde zijn leuke prijzen te winnen. Deelname kost € 10,-. Starttijd is 20.00 uur.

NLdoet – zaterdag 12 maart
Het Dorpshuis komt naar de inwoners toe! Tijdens NLdoet trekken vrijwilligers de wijk in om koffie/thee en wafels uit te delen, en in gesprek te gaan met bewoners om te horen hoe het met ze gaat.

Soep & Cultuur – zondag 27 maart
Strijkorkest Dilegno uit Houten treedt op. Het orkest bestaat uit maar liefst 17 enthousiaste, gevorderde strijkers. Entree: € 2,-. Voor € 2,50 geniet je daarnaast van een kom huisgemaakte soep. Starttijd is 16.00 uur.

Cursus Raja en Hatha yoga – start in april
Voor wie wil werken aan een goede balans tussen lichaam en geest en het stimuleren van energie, kan yoga een goede optie zijn. Op donderdag 7 april (19.30-21.00 uur) start een cursus Raja yoga, op vrijdag 15 april (16.00-17.30 uur) een cursus Hatha yoga. Deelname kost € 8,- per keer. N-pashouders krijgen korting.

Meer informatie over alle activiteiten is te vinden op de website van Dorpshuis Fort Vreeswijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk