‘Doortrappen Fietsdagen’

Komt u ook naar de gezellige fietsdag vol tips voor langer veilig fietsplezier? In opdracht van de gemeente Nieuwegein organiseert Nieuwegein Fietst! al een paar jaar de ‘Doortrappen fietsdagen.’  Deze fietsdagen zijn voor zestigplussers die van fietsen houden en prettiger, veiliger en comfortabeler samen willen blijven fietsen. De jaarlijkse fietsdagen vinden plaats op 13 en 21 september 2021.

PROGRAMMA
Hoe ziet de dag eruit? ‘s-Ochtends praat u op de Gemeentewerf aan de Utrechthaven samen met de andere deelnemers en fietsdocenten over veilig fietsen, kunt u uw fiets laten checken en wordt er een verkeersquiz gespeeld. Ook kunt u een fietsparcours afleggen en diverse fietsen uitproberen. ’s Middags is er een lunch op de Museumwerf, wordt u FietsFit en fietst u samen een mooie fietsroute. U krijgt handige fietstips en hoort alles over fietsactiviteiten voor senioren in Nieuwegein waarna de dag gezamenlijk wordt afgesloten.

21 SEPTEMBER AANGEPAST PROGRAMMA
Op 21 september bieden de organisatie een aangepast programma aan, dit in verband met de seniorendag van de Nationale Sportweek. U kunt dan ‘s-middags kiezen voor deelname aan de gezamenlijke fietstocht óf voor deelname aan Route 55. Dit is een wandelroute door Park Oudegein met onderweg diverse (beweeg)activiteiten.

De gemeente Nieuwegein biedt u deze fietsdag GRATIS aan in samenwerking met Doortrappen en Nieuwegein Fietst!. Uiteraard worden tijdens deze fietsdag de geldende Coronaregels in acht genomen en houden we afstand!

AANMELDEN
Deelname is gratis. Er zijn maximaal 25 plekken vrij per dag dus meldt u snel aan. Aanmelden kan via fietsdocent Frans Lueb: 06-422 789 90, f.lueb@casema.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren