Katern

Veel donaties van voedselpakketen voor de Voedselbank Nieuwegein door Cars4Charity

Op zondag 23 juli aanstaande organiseert Japtuning, leverancier van auto-accessoires, voor de 4e keer een Cars4Charity. Dit is een auto-evenement voor mensen met een passie voor auto’s en ten behoeve van de Voedselbank. Deze keer gaat de opbrengst naar de Voedselbank in Nieuwegein. Wij hebben hier eerder over bericht. Het evenement vindt plaats op de parkeerplaats op De Blokhoeve nabij de MC Donalds aan de Symfonielaan en de Beursfabriek. de bijeenkomst duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Cars4Charity is een leuke dag voor jezelf die ook goed kan uitwerken voor anderen. Tijdens Cars4Charity 2017 wordt voor de Voedselbank Nieuwegein/IJsselstein voedsel ingezameld.

Cars4Charity organiseert elk jaar een Food Drive met een twist. Voor een gevulde boodschappen tas mooie auto’s bekijken. De organisatie zorgt zelf voor een aantal spectaculaire show cars. Waaronder KITT uit de film Nightrider en de Groene Opel Manta uit de film New Kids met een LookaLike uit de Film. Op het ‘marktplein’ kun je lekker snuffelen tussen allerhande producten die voor je auto worden aangeboden. Uit alle aanwezige auto’s wordt die dag de mooiste exemplaar gekozen.

Rina Boersma, voorzitter van Cars4Charity: ‘Terwijl de bezoekers zich vermaken schieten ook de minder bedeelden er nog wat mee op. Want alle opbrengsten van deze dag gaan naar de Voedselbank in Nieuwegein. De organisatie roept iedereen op om zoveel mogelijk houdbare voeding (ongekookte rijst, suiker, meel, olie enzovoorts) mee te nemen.’

Wethouder Martijn Stekelenburg van de gemeente Nieuwegein zal aanwezig zijn voor de uitreiking van de ‘Grootste Donatie’ die dag. De Charity dames van Miss Indian Beauty The Netherlands zijn houdbare goederen aan het inzamelen voor de Voedselbank en brengen dit namens alle sponsoren op 23 juli aanstaande mee. Inmiddels is er al heel wat opgehaald.

One thought on “Veel donaties van voedselpakketen voor de Voedselbank Nieuwegein door Cars4Charity

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren