Katern

Doe mee met de Speciallympics Day

Op zaterdag 5 januari wordt in het Sport- en Evenementencomplex de Speciallumpics Day georganiseerd. Een sportieve middag voor degene die het lastig vinden om aan te haken bij het reguliere sport- en beweegaanbod. Tijdens deze middag staat van 13.00 uur tot 15.30 uur het gezamenlijk bewegen en plezier centraal. Alle leeftijden zijn van harte welkom om mee te doen met een clinic rolstoelbasketbal, een clinic zelfverdediging, tafeltennis en verschillende spelletjes.

SportID Nieuwegein organiseert samen met verschillende partners in Nieuwegein een aantal keer per jaar een Speciallympics Event. Dit keer is het evenement gekoppeld aan het 3×3 basketbaltoernooi, waaraan valide en niet-valide sporters deelnemen. Dus kom zelf ervaren hoe leuk sport en bewegen is en daarnaast kan je in de naastgelegen hal van Sport- en Evenementencomplex Merwestein de hele dag de basketballers aanmoedigen.

‘Unieke sporter, ben jij er op zaterdag 5 januari 2019 ook bij? Van 13.00 uur tot 15.30 uur staan wij in Sport- en Evenementencomplex Merwestein voor iedereen met een beperking klaar om er een unieke middag van te beleven. Ben jij ook enthousiast, schrijf je dan alvast in via onze website.’

Ben jij er ook bij tijdens de Specaillympics Day, zodat je kan zien hoe leuk sport en bewegen is? Want iedereen kan uniek zijn in sport!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk