Doe mee met de prijsvraag en maak kans op twee kaarten voor de voorstelling ‘The Inevitables’

Met grote regelmaat geven wij prijzen weg op De Digitale Stad Nieuwegein. Ook nu kunt u weer meedoen met de prijsvraag. Deze keer geven wij, in samenwerking met Supermarkt ondernemer Christ van Loon, van de PLUS Supermarkt aan de Nedereindseweg, twee kaarten voor de voorstelling ‘The Inevitables’ van ‘Het Groot Niet Te Vermijden’ weg.

‘Het Groot Niet Te Vermijden’ is een meer-koppige Nederlandse band die met een show bestaande uit een combinatie van muziek en cabaret door Nederlands trekt. Muziek om naar te kijken en theater om op te dansen. In hun nieuwe voorstelling wagen de multi-instrumentalisten zich weer met indrukwekkende vakmanschap aan vele muzikale genres, om die vervolgens weer op de hak te nemen met hilarische persiflages.

Meedoen met de prijsvraag kan tot en met zondag 3 maart aanstaande. Het enige wat u hoeft te doen is enkele vragen te beantwoorden en dan rustig afwachten of natuurlijk de boodschappen doen bij de PLUS op winkelcentrum Nedereind in Nieuwegein. Ga hier naar de prijsvraag en maak kans op die twee prachtige kaarten en een avond die u niet snel zult vergeten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren