Doe mee met de prijsvraag

Met grote regelmaat geven wij prijzen weg op De Digitale Stad Nieuwegein. Ook deze maand kunt u weer meedoen met de prijsvraag. Deze maand geven wij in samenwerking met toneelvereniging De Dorpsspelers twee maal twee kaarten weg voor de aankomende voorstelling van de amateur toneelvereniging uit Nieuwegein in theater De Kom.

Al jaren zorgt toneelvereniging De Dorpsspelers uit Nieuwegein voor volle zalen en daverende lachsalvo’s. Jaar in, jaar uit laten De Dorpsspelers zien dat de klucht als theatervorm nog steeds werkt. Alle reden voor de vereniging om weer aan de slag te gaan met een nieuwe doldwaze klucht. Geen politieke kwesties of wereld verbeterende filosofieën, maar gewoon een heerlijk onbezorgd avondje uit. Uiteraard kan dit niet bij één avond blijven. Daarom staan De Dorpsspelers dit jaar maar liefst vier keer garant voor een gezellige voorstelling, waarbij de lachspieren weer flink worden getraind!

Beantwoord de volgende vragen vóór vrijdag 17 januari en maak kans op een setje kaarten om samen de lachspieren te trainen. Uit alle goede inzenders trekt de hoofdredacteur van De Digitale Stad Nieuwegein een winnaar. Veel succes! En ….. noteer alvast de data in de agenda: zondagmiddag 19 en 26 januari aanstaande. Klik hier om naar de prijsvraag te gaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren