Doe mee met de Nieuwegein Stadspas

Na een zomer vol sport zin gekregen om ook zelf actief te worden? Dromen de kinderen van het zelf winnen van goud op de Olympische Spelen van 2028? Liever dansen, muziek maken of naar het theater? Met een Nieuwegein Stadspas zijn flinke kortingen op de meeste sportieve en culturele activiteiten in Nieuwegein te verkrijgen. Er is een groot aanbod voor mensen met een Nieuwegein Stadspas!

In het programmaboekje dat samen met de pas is verstuurd staan al veel aanbieders vermeld. Inmiddels zijn daar nog allerlei aanbieders bijgekomen en dat aantal groeit nog steeds. Een actueel overzicht is te vinden op de website.

De Stadspas is er voor alle inwoners van Nieuwegein met een inkomen onder 125% van het wettelijk sociaal minimum en hun gezinsleden. Nog geen pas maar er wel een willen krijgen? Vraag er dan gauw één aan!
Aanvragen kan heel eenvoudig via www.nieuwegeinstadspas.nl. Of kom langs bij de balie van Werk en Inkomen Lekstroom (WIL) op de eerste etage van het Stadshuis (op maandagmiddag van 13:30-15:30 uur of woensdagochtend van 9.30-11.30 uur). Op een ander tijdstip een afspraak maken, bel dan met 14030.

Voor de aanvraag heeft de gemeente financiële gegevens nodig, zoals uitkerings- of salarisstroken en bankafschriften van de laatste drie maanden. Aanvragers moeten zich kunnen identificeren: bij een aanvraag via de website met DigiD en de burgerservicenummers van de aanvrager en eventuele partner en kinderen. Bij de balie met een identiteitskaart of paspoort.

Vragen over de Nieuwegein Stadspas? Kijk dan op de website, bel met WIL (030) 70 22 300 of mail.

Als aanbieder meedoen met de pas? Neem dan contact op met de programmasamenstellers via e-mail.

A0 Poster StadsPas_v2.indd

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk