Katern

Doe mee met de Nedereindse Bergloop

Op zondag 3 november aanstaande vindt alweer de 7e editie van de Nedereindse Berg Loop plaats. Deze loop wordt iedere eerste zondag van november georganiseerd en bestaat uit verschillende afstanden (1, 2, 5 en 10 km) en zwaartes (normaal en heavy) zodat er voor ieder wat wils is. De start is voor het Paviljoen van de Wieler- en skeelercentrum De Nedereindse Berg. Aanmelden voor de bergloop kan hier.

Verschil tussen de heavy en de normale lopen
Bij de normale Kidsrun, 5 km & 10 km loop je over een verharde weg, (uitzondering: 10 km loopt ca 400 meter onverhard). Bij de heavy Kidstrail, 5 km & 10 km zijn de routes voornamelijk offroad (onverhard/trail), door de kleine klimmetjes op de wielerbaan en bij de skipiste wordt de loop zwaarder.

Actiepagina voor UNICEF
Ook dit jaar steunt de organisatie naast Proxima, UNICEF Nederland. Je kunt bij de inschrijving al een extra donatie doen aan beide Goede Doelen. Maar je kunt ook een eigen persoonlijke actiepagina maken voor UNICEF Nederland. Loop jij mee voor UNICEF, maak dan hier je actiepagina aan en ga opzoek naar sponsoren!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren