Doe mee met de jaarlijkse Mini-Musicalkamp en schrijf je in!

Deze zomer organiseert Music Star Academy opnieuw haar jaarlijkse Musical Zomerkamp in de Beatrixschool in Nieuwegein (locatie Bendienlaan). Van 16 juli tot en met 20 juli kunnen kinderen tussen de 7 en 14 jaar oud werken aan een heuse mini-musical onder begeleiding van zangdocent Sophie Burgers.

Tijdens dit unieke Musical Zomerkamp werken kinderen aan hun zang-, dans- en acteer-skills. Daarnaast wordt onder begeleiding van de docente een echte ‘Mini-Musical’ gemaakt. Het resultaat van het harde werken wordt aan het einde van de week gepresenteerd aan familie en vrienden. Meer informatie ontvangen? Stuur dan snel een mailtje naar info@musicstaracademy.nl.

Burgers richtte zich tijdens haar bachelor Culturele Maatschappelijke Vorming voornamelijk op kunsteducatie voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Tijdens en na haar opleiding is zij zich op meerdere vlakken blijven ontwikkelen. Zo volgde ze zang-, spel- en danslessen aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater en kreeg ze zangles van onder anderen An de Brandt, Alberto ter Doest, Cordula Klein Goldewijk en Robin van Beek. In juli 2014 heeft Burgers de Music Star Academy opgericht en geeft onder deze noemer zangles aan zowel kinderen als volwassenen. Ook geeft ze musicalworkshops op scholen en op de buitenschoolse opvang.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!