Katern

Doe mee met de Food&Fun Challenge

Vier feestelijke trainingen over gezonde voeding en bewegen voor ouder én kind met te gekke sporten, uitdagende spelen en leuke games……… Heeft u het idee dat uw kind last heeft van overgewicht? Merkt u dat uw zoon of dochter hier onder lijdt? Kom dan naar deze trainingen op zaterdag 10, 17, 24 en 31 maart aanstaande van 09.30 uur tot 10.15 uur. De training wordt gegeven in gymnastieklokaal de Driemaster aan de Dintherseschans 32 in de wijk Fokkesteeg.

Tijdens de training gaat u samen op een leuke en speelse manier aan de slag met gezonde voeding en bewegen. Colinda Olff: ‘Het is écht de bedoeling dat u óók aan de trainingen mee doet. U bepaalt tenslotte welke boodschappen er in huis komen én wat er gedurende de dag gegeten wordt. Uw kind wordt elke training gewogen en aan de hand van de gegevens wordt er een plannetje gemaakt. Met handige tips en kleine veranderingen in eet- en beweeggedrag kan het gewicht en vetpercentage al snel verminderen.’

De training is voor jongens en meisjes van 6 t/m 12 jaar. Er is plaats voor 15 deelnemers. Wees er snel bij want vol is vol! U kunt zich aanmelden via deze website. Voor meer informatie kunt u terecht bij Colinda Olff, tel: 06-55 96 45 23.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk