Docent ROC Nieuwegein verdwijnt met examens, alle tachtig leerlingen moeten opnieuw examen doen

Een docent Nederlands van het ROC Midden Nederland in Nieuwegein is er met de examens van tachtig leerlingen vandoor gegaan. De leerlingen van de koksopleiding moeten het examen nu opnieuw doen, bevestigt de school.

De man was tijdelijk ingehuurd om mondelinge examens af te nemen. Maar de verslagen en rapporten van de examens zijn er niet meer. Waar de docent is en waarom hij de examens heeft meegenomen is een raadsel.

Het ROC heeft er naar naar eigen zeggen alles aan gedaan om de docent te traceren, maar tevergeefs. Hij is niet te vinden. “We zijn langs geweest, hebben hem gebeld, gemaild, aangetekende brieven. Het mocht niet baten. We hebben hem niet kunnen vinden”, zegt de woordvoerder.

Alle tachtig leerlingen moeten het examen nu over doen, ook als ze al geslaagd waren. Er is immers geen bewijs meer dat ze ook echt een voldoende hadden.

Bron: RTV Utrecht

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren