Diverse activiteiten inzake integratie

Het Multicultureel Vrouwenproject Nieuwegein, Steunpunt Zelforganisatie Allochtonen en de Gemeente Nieuwegein hebben de komende weken diverse activiteiten inzake de integratie van allochtonen in Nieuwegein. Zo was er op dinsdag 30 november een THEE-IN met als thema ‘Terug naar Somalië, mijn Moederland’ voor vrouwen uit alle culturen. Dit werd gehouden in buurtcentrum Kerkveld.

Woensdag 1 december is er voor moslim en niet moslim vrouwen een thema ‘Kan ik nog prettig leven in Nederland?’. Deze bijeenkomst is ook in buurtcentrum Kerkveld en vindt plaats van 09.00 uur tot 11.00 uur.

Woensdag 8 december vindt er een heus debat plaats. Hier mogen alle zelforganisaties en alle belangstellenden aan deelnemen en vindt plaats in het Gemeentehuis aan de Martinbaan. Tijd: 20.00 uur tot 22.00 uur. Het onderwerp is: ‘Particatie allochtonen in Nieuwegein’.

Dinsdag 21 december is er een ‘THEE-IN’ voor vrouwen uit alle culturen in buurtcentrum Kerkveld aan het Kerkveld van 13.00 uur tot 15.00 uur. Hier is het thema: ‘Ik hou van Holland’.

Dinsdag 25 januari 2005 zal er weer een ‘THEE-IN’ zijn. Ditmaal is het thema ‘Pas getrouwd in Marokko en is voor vrouwen uit alle culturen en vindt plaats om 13.00 uur in buurtcentrum Kerkveld.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk