Dit zijn de leukste winkelstraten van Nieuwegein

Ben jij een echte shopaholic en ben jij altijd op zoek naar de meeste unieke winkels om goed te kunnen slagen tijdens een dagje shoppen? Dan is een dagje winkelen in Nieuwegein zeker een goede keuze. Deze gezellige stad is de ideale plaats als je een dagje met vriendinnen wilt gaan winkelen. Maar waar vind je dan precies al die leuke winkels in Nieuwegein?

Het centrum van Nieuwegein
Wil je goed voorbereid op pad gaan dan is het goed om van tevoren uit te zoeken waar de leukste winkelstraten van Nieuwegein zitten. Het centrum van Nieuwegein is niet erg groot, maar wel hartstikke gezellig. Je vindt er vele leuke winkeltjes en gezellige bars, café’s en restaurants. Want dat shoppen daar kun je best honger van krijgen! Om het winkelen gemakkelijk te maken hebben wij de leukste winkelstraten van Nieuwegein voor je op een rij gezet.

De Passage straat
De passage is een winkelstraat waar steeds meer en meer nieuwe winkels bij komen. Het aanbod blijft groeien en dat is goed nieuws voor de winkelier. De diversiteit van winkelketens is in de Passage enorm. Je vindt er onder andere een aanbod van de bekende merken zoals de WE en de Blokker. Verder vind je er vishandel Volendammer waar je tijdens het shoppen een heerlijk vers visje kan scoren. Heb je problemen met je smartphone? Dan loop je ook gemakkelijk binnen bij de KPN-winkel Nieuwegein waar ze je direct kunnen helpen. In de Passage straat is alles aanwezig naar waar iedere winkelier op zoek is.

Winkelcentrum Cityplaza
Binnen in het winkelcentrum Cityplaza kun je als fanatieke shopper je hart op halen. Het winkelcentrum biedt een ruime keuze van maar liefst 150 verschillende winkels. Je vindt er een groot aanbod van mode, beauty en schoenwinkels. Er zit onder andere een H&M, C&A en De Kledingfabriek. Maar denk ook aan kinder- en speelgoedwinkels. Ook is er binnen in het shoppingscentrum een ruime keuze aan horecagelegenheden wat een heerlijke afwisseling biedt tijdens een dagje shoppen. Bestel een kopje koffie bij een van de koffietentjes en geniet van de gezelligheid die een stad als Nieuwegein te bieden heeft. Je vindt het winkelcentrum Cityplaza in de winkelstraat Raadstede.

Winkel jij weleens in het centrum van Nieuwegein? Wat is jouw favoriete winkel? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

2 thoughts on “Dit zijn de leukste winkelstraten van Nieuwegein

  1. John

    De gezelligheid verdwijnt als je gaat afrekenen in de parkeergarage.

  2. M van Vliet

    Vergeet Erfstede niet , de schoonste achterdeur van City Plaza ?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk