Dit weekend sneeuwt het Brammetjes bij Bram Ladage op Cityplaza

Tijdens de feestdagen hebben we het altijd gigantisch druk. Last minute kerstinkopen in overvolle en drukke winkelstraten horen daar nu eenmaal bij. Bram Ladage, bekend om zijn overheerlijke patat, geeft het shoppend publiek aankomend weekend in Nieuwegein een fijne verrassing.

“Om onze Bramfans tijdens het doen van inkopen te verrassen, strooien we in de maand december met gratis Brammetjes. Even lekker opwarmen tijdens het shoppen, of om onder kerstboom weg te geven aan familie of vrienden. Handig, want dan hoef je ook niet meer de winkels in,” vertelt Isabeau Ladage, verantwoordelijk voor de marketing. In Nieuwegein kunnen de inwoners van 8 tot en met 10 december een lekker Brammetje scoren.

Het team van Bram Ladage in Nieuwegein

Dertien grote, rode buzzerknoppen zullen vanaf 8 december rouleren tussen de verschillende locaties, te beginnen in o.a. Nieuwegein. De buzzer gaat – na indrukken door de passerende Bramliefhebber – willekeurig én onder begeleiding van de bekende Bram Ladage-tune af. De prijs? Een lekker patatje natuurlijk. Gelukkige winnaars krijgen een cadeaubon voor een Brammetje met saus naar keuze. Om zelf direct op te eten, of om weg te geven.

Jaar lang gratis Brammetjes
“Naast alle feestelijkheden in onze winkels, staat er online ook een hoop leuks te gebeuren,” deelt Isabeau. “Via onze website kunnen mensen vanuit huis de digitale buzzer activeren, waarmee ze niet alleen kans maken op directe gratis Brammetjes, maar bijvoorbeeld ook een jaar lang kosteloos genieten van onze heerlijke patat.” Zo wordt de feestvreugde niet alleen in de winkels, maar ook online volop gevierd.

Bram Ladage

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk