Distributiecentrum en hoofdkantoor Domino’s opent in Nieuwegein

Pizzabedrijf Domino’s opent op 15 juni een nieuw distributiecentrum met eigen deegproductie en hoofdkantoor in Nieuwegein. Vanuit deze nieuwe locatie op bedrijvenpark Het Klooster worden alle 400 winkels in de Benelux bevoorraad.

Het hoofdkantoor, de eigen deegproductie en het distributiecentrum waar vanuit verse groenten, tomatensaus en andere ingrediënten worden gedistribueerd, verhuist van Gorinchem naar Nieuwegein. Het nieuwe hoofdkantoor biedt meer ruimte voor personeel en vergroot ook de distributiecapaciteit van het groeiende pizzabedrijf. Er komen in totaal ongeveer 250 medewerkers op de hoofdvestiging in Nieuwegein te werken.

Optimale locatie
Misja Vroom, CEO van Domino’s Benelux: ‘Het nieuwe kantoor inclusief distributie is drie keer zo groot als de voormalige locatie in Gorinchem. Om de verdere groei van Domino’s in de Benelux te faciliteren, zochten we naar een ruime locatie waarbij zowel het hoofdkantoor als distributie onder één dak konden worden gehuisvest. Daarnaast zochten we een centrale plek en is het een pré dat we dichtbij een grote stad zitten. Dat maakte Het Klooster in Nieuwegein de optimale locatie.’

Wethouder Ellie Eggengoor van Economische Zaken reageert: ‘Wij zijn heel blij met de komst van Domino’s naar bedrijvenpark Het Klooster in Nieuwegein. Hiermee wordt aan de zuidzijde van Het Klooster een prachtig bedrijf toegevoegd dat naast distributie ook productie gaat doen. Ook zij zien dat Nieuwegein een prima plek is om internationaal winkels te bedienen.’

One thought on “Distributiecentrum en hoofdkantoor Domino’s opent in Nieuwegein

  1. Stefan

    Gaat er ook wat gebeuren met al die vrachtwagens die door Nieuwegein rijden die er niets te zoeken hebben en alleen de korte route nemen naar het klooster of andere terreinen? De op en afritten bij het klooster staan elke dag vol met vrachtwagens, rijdt niet door en met file is het een drama om Nieuwegein in of uit te komen. De rotonde kan het verkeer niet verwerken. Soms sta je minuten te wachten tot iemand je voorrang geeft.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk