Katern

Disc Golf parcours in Park Oudegein opgepimpt

Park Oudegein beschikt al jaren over een eigen Disc Golf parcours. De gemeente Nieuwegein was zelfs één van de eerste steden in Nederland die halverwege de jaren ‘80 een Disc Golf parcours realiseerde. Het is een spel voor jong en oud. Disc Golf is de frisbeevariant van golf. Bij dit spel probeer je de disc in een metalen basket te werpen.

Park Oudegein beschikt over twaalf nieuwe holes, die samen een parcours vormen. Het is een mooie toevoeging aan Park Oudegein in het aanbod van sport en bewegen. In het Natuurkwartier is er ook een kinderparcours aangelegd.

Vanaf deze maand is het mogelijk om één of meerdere setjes discs te lenen via de gemeentewerf aan de Utrechthaven in Nieuwegein waarna je zelf aan de slag kan gaan met deze leuke sport! De openingstijden van de gemeentewerf zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00–16.30 uur. Een setje reserveren kan door te bellen naar 14030. De medewerker op de gemeentewerf vraagt een borg van 50 euro contant per set. Na het inleveren van de set krijg je de borg terug.

Het parcours

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren