Dineren en doneren voor KiKa met Tonie en Erik bij The Good Food Restaurant

Op dinsdag 12 en woensdag 13 november aanstaande organiseert ‘Team Tonie en Eric voor KiKa’ een diner bij The Good Food restaurant aan de Dorpsstraat 35 in Vreeswijk (Nieuwegein). Tijdens deze avonden, die in het teken staan van lekker eten, kun je ‘Proeven met een glimlach’ en kunt u gezellig en heerlijk uit eten en tegelijk doneren voor KiKa. De opbrengst van deze avond wordt namelijk gedoneerd aan dit goede doel. Tonie en Eric zetten zich al sinds 2012 in voor KiKa.

Met het lopen van marathons over de hele wereld, ze zijn net geweest in New York, en het organiseren van leuke activiteiten hebben zij al vele tienduizenden euro’s voor KiKa opgehaald. Geld dat wordt gebruikt om kinderen met kanker meer kans op genezing te bieden.

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Het doel van KiKa is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Tonie en Eric zijn in een eerdere actie in contact gekomen met Jan Thé van The Good Food restaurant in Vreeswijk (Nieuwegein). Jan Thé stelt zijn restaurant twee dagen beschikbaar voor deze bijzondere actie: ‘Proeven met een glimlach.’ KiKa heeft hiervoor een mooi programma samengesteld.

De inloop van de beide avonden begint om 18.00 uur. Het diner begint om 19.00 uur. Speciaal voor deze avonden is een 3-gangen menu samengesteld á € 25,- per persoon (inclusief welkomstdrankje en amuse, waarbij de opbrengst gedoneerd wordt aan KiKa) Reserveren kan nog via de website van The Good Food Restaurant of telefonisch via 030-888 09 58.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren