Digibrigade themabijeenkomst over ChatGPT

Op dinsdag 5 september aanstaande kunnen geinteresseerden meer te weten komen over de ‘slimme’ chatbox op basis van kunstmatige intelligentie. Tijdens een bijeenkomst, in samenwerking met HCC Utrecht, leer je alles over ChatGPT. Ook hoe je er zelf slim gebruik van kunt maken. De bijeenkomst is gratis en wordt gehouden van 14.30 uur tot 16.00 uur in buurtplein Zuid aan de Ratelaar 37 in Nieuwegein Zuid.

ChatGPT?! Je hoort het vaak op het nieuws voorbijkomen, het zou sommige beroepen zelfs kunnen overnemen. Maar wat is het nou precies? Hoe werkt deze slimme chatbot eigenlijk? Hoe zit het met de feitelijke nauwkeurigheid? En hoe slim is ChatGPT nou echt? Meer info en opgeven kan via deze link.

Over de themabijeenkomsten
Tijdens de maandelijkse themabijeenkomsten gaan we samen met een professional dieper op één onderwerp in. Dat geeft de gelegenheid om uitgebreid met iemand te praten die beroepsmatig met dat onderwerp te maken heeft, zodat alle aspecten aan bod komen. Want de digitale ontwikkelingen gaan misschien snel, maar wij nemen de tijd!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk