Dierenverzorging in De Brink

Hou je van dieren of wil je iets meer weten over dierenverzorging, dan is dit je kans. Elke keer wordt er een diersoort besproken, natuurlijk met echte dieren, zoals konijnen, vissen, vogels, reptielen, knaagdieren, maar natuurlijk ook hond en kat. Verder boerderijdieren zoals de pony en de koe en daarbij maken we een uitstapje naar de kinderboerderij.

Ook gaan we E.H.B.O. voor dieren bespreken (wat je moet doen als je dier ziek is). De cursus wordt gegeven op maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur en de kosten bedragen € 15,90 voor 7 lessen en start op maandag 4 februari. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor deze leuke cursus. Voor informatie en of opgave kunt u tijdens kantooruren terecht bij buurthuis de Brink, Parelduiker 13, tel: 030 – 6042512.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Dierenverzorging in De Brink

Hou je van dieren of wil je iets meer weten over dierenverzorging, dan is dit je kans. Elke keer wordt er een diersoort besproken, natuurlijk met echte dieren, zoals konijnen,vissen, vogels, reptielen, knaagdieren, maar natuurlijk ook hond en kat. Verder boerderijdieren zoals de pony en de koe en daarbij maken we een uitstapje naar de kinderboerderij.

Ook gaan we E.H.B.O. voor dieren bespreken (wat je moet doen als je dier ziek is). De cursus wordt gegeven op maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur en de kosten bedragen fl. 35,= voor 7 lessen en er zijn nog enkele plaatsen vrij voor deze leuke cursus. De lokatie is buurthuis De Brink.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk