Dierenopvang bestaat 40 jaar!

Het is feest bij Stichting Dierenhulpverlening Woerden en omstreken. Op 10 februari aanstaande bestaat de opvang. die de dierennoodhulp en asielopvang in de gemeenten Woerden, Montfoort, Oudewater, Bodegraven-Reeuwijk en Nieuwegein verzorgt, precies 40 jaar!

Iedere dag zetten tientallen vrijwilligers zich met veel liefde en enthousiasme in voor het dierenwelzijn in de regio en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een team van maar liefst 244 vrijwilligers. Van ambulancemedewerkers en verzorgers in het asiel tot aan centralisten en het bestuur. Stichting Dierenhulpverlening Woerden en omstreken is geen commerciële instelling en draait volledig op vrijwilligers. Voor de financiering zijn zij onder andere afhankelijk van bijdragen van gemeenten binnen hun werkgebied én van giften.

Open dag
‘We zijn er trots op dat we vandaag ons 40-jarig bestaan mogen vieren is dit ook een groot feest waard! Dit feest vieren we graag met jullie allemaal, middels een open dag zodra het weer mag en kan. Tijdens onze jaarlijkse open dag stellen wij ons asiel open voor publiek met activiteiten voor jong en oud en leuke braderiekraampjes. We gaan duimen voor een nieuwe editie rondom dierendag, in oktober!’

Meer informatie
Wil je meer informatie over Stichting Dierenhulpverlening Woerden en omstreken of doneren? Ga dan naar https://dierenhulpverleningwoerden.nl/. Ook zoeken zij nog collega’s, kijk voor de openstaande vacatures op de website van de dierenopvang.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk