Dierendag in het Natuurkwartier

Zondag 1 oktober aanstaande wordt weer Dierendag gevierd, ook in Nieuwegein. Tussen 13.00 uur en 16.30 uur zijn alle Nieuwegeiners welkom in het Natuurkwartier in Park Oudegein.

DierenDagDoekaart
Met de DierenDagDoekaart doe je diverse leuke en leerzame activiteiten. Zoals diersporen maken, een kruiwagenrace, een fotopuzzeltocht, water- of bodemdiertjes vangen, meer te weten komen over bijen, een voerquiz, een schaapje knutselen. Daarnaast kun je meedoen aan het koeienpoepbingo, je uitleven op het springkussen of laat je schminken in je favoriete dier.

Ondertussen zijn we ook op zoek naar feestjes-testers. Kom een kaartje invullen bij het MEC en maak kans op een gratis doe-het-zelf feestje uit ons aanbod. Nieuw dit jaar zijn twee knuffeldierendokters. Je kan langskomen op de kinderboerderij en geholpen worden en/of tips krijgen hoe je je knuffelbeest weer beter kunt maken.

Nieuw
Eveneens nieuw is dat de geiten aan tafel gaan eten en de kippen een picknick houden. Om 13.30 uur kunnen kinderen helpen de picknick klaar te maken en om 15.15 uur hebben we de hulp van kinderen nodig bij het dekken van de feestelijke tafels voor de geiten. Om 15.00 uur gaan de koeien de mooiste stoepkrijttekeningen kiezen door er een koeienvlaai op te laten vallen. We sluiten af om 16.15 uur met de prijsuitreiking van de KoeienPoepBingo.

Locatie
De viering van Dierendag is gratis toegankelijk en wordt gehouden van 13.00 tot 16.30 uur in het Natuurkwartier aan Geinoord 9-12 in Nieuwegein. In verband met de verwachte drukte wordt gevraagd met de fiets of te voet te komen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren