Dichtbij en snel antwoord op hulpvraag

Dichtbij en snel antwoord op een vraag naar hulp en ondersteuning of activiteiten in de wijk vinden. Dat kan via internet, maar ook op fysieke, laagdrempelige punten voor informatie en advies in de wijk. Gezondheidscentrum Mondriaanlaan vervult vanaf nu deze functie voor inwoners van de wijken Jutphaas, Wijkersloot, Zuilenstein, Huis de Geer en Blokhoeve. Nieuwegeinse organisaties en de gemeente kijken samen naar de mogelijkheden van meer informatiepunten in de stad op plekken waar inwoners nu ook al naar toe gaan.

Medewerkers aan de balie van het gezondheidscentrum kennen de mogelijkheden in de wijk en kunnen inwoners direct antwoorden of verwijzen. In het gezondheidscentrum is niet alleen de huisarts en fysiotherapeut aanwezig, maar ook een welzijnscoach van MOvactor voor bemiddeling naar (groeps)activiteiten.

Medewerkers van gezondheidscentrum Mondriaanlaan zijn vanaf nu naast de bestaande dienstverlening alle werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur graag bereid om inwoners te informeren, te helpen of te verwijzen. Inwoners hoeven hiervoor geen patiënt te zijn van het gezondheidscentrum en ook niet vooraf een afspraak te maken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren