Diabetescorner in de bibliotheek

De Diabetes Vereniging Nederland houdt maandag 20 april een bijeenkomst in de bibliotheek van Nieuwegein. Deze begint om 20.00 en duurt tot 22.00 uur.
Mensen met diabetes, hun partners en andere geïnteresseerden ontmoeten elkaar en wisselen tips en ideeën uit. Met zorgaanbieders erbij gaan deelnemers in gesprek over het aanpakken van deze steeds meer voorkomende ziekte.

Deze eerste keer staan complicaties bij diabetes centraal. Een huisarts gaat in op het ontstaan van complicaties, hoe groot de risico’s zijn en wat u kunt doen om complicaties te verminderen. Een oogarts, internist, neuroloog en podotherapeut zijn aanwezig om allerlei vragen te beantwoorden.

De bijeenkomst van 20 april is de eerste van een reeks van drie. De volgende Diabetescorner is op maandag 29 juni in het Antonius Ziekenhuis en de derde vindt weer plaats in de bibliotheek op maandag 26 oktober.

Aanmelden voor de sessie van 20 april gaat via deze website of het achterlaten van een voicemailbericht 06-17027627 vóór 20 april.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk