Dhr. P. Kagie toegetreden tot fractie van O.N.S.

De fractie van Onze Nieuwegeinse Samenleving maakt bekend dat de heer P.A. Kagie vanaf heden is toegetreden tot de raadsfractie van O.N.S..

Het gedwongen vertrek van wethouder Verbeek leidde begin dit jaar tot spanningen in de fractie van Leefbaar Nieuwegein. Francis Kosterman, Edwin van Straten en ook Paul Kagie besloten daarom uit de partij te stappen. Kosterman verliet de politiek om mevrouw Verbeek weer een plaats te geven in de raad en Van Straten sloot zich aan bij de VVD. Kagie overwoog eveneens om zich aan te sluiten bij één van de zittende partijen. Door persoonlijke omstandigheden, die al zijn aandacht vergden, is het daarvan tot dusver niet gekomen. Een eenmansfractie vindt hij echter geen aantrekkelijke positie in de Nieuwegeinse gemeenteraad.

In een uitvoerig gesprek met ONS heeft Kagie nu laten weten dat het partijprogramma van deze partij hem zeer aanspreekt. Hij wil zich in de gemeenteraad graag voor ONS inzetten. De fractie heeft hierop positief gereageerd. Met de komst van Paul Kagie bezet ONS nu 4 zetels in de Nieuwegeinse gemeenteraad.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk