DHL in Nieuwegein ondersteunt Schoenenreus

DHL Supply Chain uit Nieuwegein verzorgt de complete e-fullfillment-keten voor Schoenenreus, de grootste winkelketen voor schoenen in de Benelux. De diensten omvatten het verwerken van orders, zoals checks op kredietwaardigheid leverbaarheid en incasso tot aan verpakken, uitleveren en de afwikkeling van retouren. DHL zet daarbij zowel faciliteiten als personeel in.

De vestiging van DHL in Nieuwegein fungeert als het fysieke online-filiaal van waaruit fysieke distributie plaatsvindt. Naast supply chain-, IT-specialisten en magazijnmedewerkers worden ook callcenter-agents ingezet. Bij het verlenen van al deze diensten werkt DHL Supply Chain nauw samen met fulfilmentbedrijf MISI, met wie het een strategisch samenwerkingsverband heeft.

IT speelt vanzelfsprekend een belangrijke rol in de aanpak. De webshop is gekoppeld aan de IT-systemen van Schoenenreus zelf en alle orders worden gekopieerd naar deze systemen. De klantendata van Schoenenreus worden dus continu verrijkt met het online koopgedrag van klanten. Het magazijn van Supply Chain in Nieuwegein wordt rechtstreeks bevoorraad vanuit het centrale magazijn van Schoenenreus in Uden. In Nieuwegein worden klantenorders, na krediet- en voorraadcheck, verpakt en gelabeld. Eventuele retouren worden ook hier afgehandeld.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk