Deze week in ‘Jan met de Pet’ de VSP en Ieders Belang

Jan met de Pet is inwoner van Nieuwegein en geïnteresseerd in de politiek. Hij zal voor u de Nieuwegeinse politiek inzichtelijk maken door het kaf van het koren te scheiden. Onbevangen, rücksichtslos en zonder belangen krijgt u de waarheid en niets dan de waarheid zonder aanziens des persoons of partij.

Als tiener heeft ‘Jan met de Pet’ zich al geïnteresseerd in politiek. Nu hij ouder is, en werkt als analist bij een groot bedrijf, houdt hij ervan om dingen te vergelijken want, waar liggen nu de verschillen. Deze week gaat het over de VSP en Ieders Belang.

‘Jan met de Pet:’ ‘Het mooie weer weerhoudt mij niet om met u de VSP en Ieders Belang te bespreken. Laten we eens beginnen met de VSP, het clubje van Herman Troost. Herman heeft deze periode zijn fractie zien groeien…….. Trouwens de lijst van van de VSP voor de komende gemeenteraadsverkiezingen is een fraaie: twee namen op de lijst zijn wel bekende in Nieuwegein, Herman van Wiggen, oud CDA raadslid en Martin Reijmerink. Ja dat is die van pen.nl.’ Klik hier om naar de column te gaan van deze week.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren