Dewoordenwordenbluesband JAFT presenteert nieuwe CD

JAFT – dewoordenwordenbluesbende, acht (muziek)vrienden uit Nieuwegein en omgeving, presenteert 12 oktober aanstaande haar nieuwe album ‘Hoe mooi wil je het hebben.’ Een prachtig document dat is ontstaan door de jaren heen.

Nieuwe nummers zijn aan het repertoire toegevoegd en bestaande nummers zijn geëvalueerd. Dit geheel is ontstaan uit het groeiproces dat JAFT afgelopen jaren heeft doorgemaakt. De muzikale, theatrale poëzie op ‘Hoe mooi wil je het hebben’ blijft van het begin tot het eind boeien.

De presentatie, met natuurlijk een prachtig optreden, vindt plaats om 20.00 uur in de kleine zaal van Theater DE KOM in Nieuwegein. Kaarten hiervoor zijn hier te bestellen.

Onze videograaf Bart van Rooijen en reporter Frans Evers gingen afgelopen maandag langs tijdens de repetitie aan De Malepretweg, zoals ‘Rooie Arie’ altijd zelf zegt en maakte bovenstaand videoverslag.

Over JAFT
JAFT is een band uit Nieuwegein rondom dichter Frans de Birk. Zijn poëzie wordt muzikaal omlijst door Jan Lammers (piano), Alfred van der Linden (gitaar)  Rini Kleijn (zang), Marcel Poeze (drums), Ricardo Kuster (bas), Rob Kruger (saxofoon) en Arie Gresnigt (zang). Een fantastische groep van 8 muzikale vrienden!

In 2003 komt het debuutalbum De Gasterij uit. Na het eerste theateroptreden in 2005 met de voorstelling In De Hitte Van De Stilte volgt in het najaar van 2007 De Hand Van De Zon. In november 2013 gaat het derde theateroptreden Als JIJ Er Maar Bent! in première.

JAFT

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk