Destiny Imade uit Nieuwegein loopt lichte verwondingen op tijdens gasexplosie in Parijs

Bij de zware gasexplosie in een bakkerij vandaag in Parijs zijn drie doden gevallen, twee brandweermensen, die waren opgeroepen voor een gaslek, en een Spaanse toeriste. Deze vrouw is in het ziekenhuis aan haar verwondingen bezweken. Tien anderen raakten zwaargewond en 37 anderen liepen lichte verwondingen op. Ook de 18-jarige Nieuwegeiner Destiny Imade, die als model aanwezig was tijdens de Fashion Week in Parijs, liep lichte verwondingen op.

Destiny liet kort na de explosie op zijn Instagram pagina weten: ‘Hey guys, zoals een paar weten was ik nog geen 4 meter van de explosie die vandaag heeft plaatsgevonden in Parijs. Ik wil jullie vertellen dat ik okay ben en dat alle andere modellen ook okay zijn. Ik dank God dat hij over me waakt. Ik ben blij dat ik er nog ben en hier uit heb kunnen komen met een paar glaswonden! Er wordt goed gezorgd voor ons en jullie horen meer van mij. I’m okay, thanks! Er was een gaslek, geen aanslag!’

Destiny was dit weekend in Parijs voor de Fashion Week. Zijn hotelkamer keek uit op de bakkerij die aan de overklant zat. In het hotel waar hij verbleef waren meerdere modellen en toeristen gehuisvest. De bakkerij bevond zich in een toeristische wijk, nabij het wassenbeeldenmuseum Museum Grévin. De Nieuwegeiner heeft enkele gasten van het hotel nog kunnen helpen door de brandweer te attenderen op de gewonden die lagen op de verdieping van het hotel waar hij verbleef.

Inmiddels verblijft Destiny Imade in een ander hotel in Parijs en laat weten, ondanks het gebeuren, toch verder deel te nemen aan de Fashion Week in Parijs. De Nieuwegeiner staat gecontracteerd bij het modellenbureau Apollo Model Management in Amsterdam.

Destiny Imade (rechts) met zijn koffer naar buiten (Foto: Instagram Destiny Imade)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren