Designercollectie Sheila de Vries voor Witteveen

Modebedrijf Witteveen Mode lanceert de speciale designercollectie Sheila de Vries voor Witteveen, vrouwelijk en rijk van silhouet. Vanaf 12 september is de gelimiteerde kledinglijn, ontworpen door modeontwerpster en stijlicoon Sheila de Vries, verkrijgbaar in de meer dan honderd Witteveen-winkels door heel Nederland. Op 12 september a.s. van 11.00 uur tot 12.00 uur zal Sheilla de Vries bij Witteveen Nieuwegein aan de Boogstede 24 op winkelcentrum Cityplaza aanwezig zijn. Vaste klanten en geïnteresseerd winkelend publiek zijn dan in de gelegenheid om met Sheila op de foto te gaan, persoonlijk kledingadvies te krijgen en uiteraard zal Sheila ook signeren.

De unieke samenwerking tussen Witteveen Mode en Sheila de Vries heeft geresulteerd in een zorgvuldig samengestelde collectie bestaande uit 16 verschillende items, waaronder een broekpak, een tuniekblouse, blazers, blouses, pantalons, rokken, ondertops en accessoires zoals kettingen. Stoffen als bouclé, jacquard, tweed en kant in de kleuren zilver en zwart voeren de boventoon. De kleur ‘royal blue’ die ook veelvuldig in de collectie terugkomt is een knipoog naar Sheila’s jarenlange verbintenis met het koningshuis, door haar werk voor prinses Beatrix.

Barbara van Kolfschoten, algemeen directeur van Witteveen: “Sheila voelt de Witteveen-klant perfect aan; zij kent de wensen als het gaat om stijl en pasvorm. Dat is terug te zien in de collectie. Daarnaast is de handtekening van Sheila de Vries overduidelijk terug te vinden in de modellen, de afwerking en de stofkeuzes.” Sheila voegt daaraan toe: “Ik heb veel gebruikgemaakt van de kleuren zwart, zilver en royal blue. Dat zijn kleuren waar ik zelf erg van hou.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren