De derde KunstGein Atelierroute geopend

Dit weekend is voor de derde keer de KunstGein Atelierroute. Deze route wordt iedere twee jaar gehouden. Het hart van de route is wederom het atrium van het Stadshuis, met een uitgebreide overzichtstentoonstelling van alle 60 deelnemende kunstenaars uit Nieuwegein en omstreken. De feestelijke opening was afgelopen vrijdag. Burgemeester Frans Backhuijs verrichtte de openingshandeling. Jos van Vogelpoel en Frans Evers waren er voor u bij en interviewde Wim van Doorn van KunstGein.

Nieuw in 2017 zijn centrale locaties in elke wijk met meerdere kunstenaars. De locaties zijn: Buurtplein Zuid, Buurtplein Batau en Buurtplein Doorslag. Rondom de centrale locaties stellen Nieuwegeinse kunstenaars hun atelier, huis en tuin open om het publiek kennis te laten maken met hun creatieve werk. En natuurlijk niet te vergeten de les- en clublocaties zoals: d ’Oude Werf, Lea Wijnhoven, Jacqueline Tijssen en KCN.

De atelierroute biedt twee dagen (zaterdag 10 en zondag 11 juni) een aantrekkelijk en gevarieerd aanbod van beeldende kunst, aangevuld met voordrachten van schrijvers en opgeluisterd met muziek. Klik hier voor het routeboekje van de kunstenaars die meedoen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren