Katern

Derde gratis ophaalronde snoeihout Nieuwegein

In september organiseert Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) in de gemeente Nieuwegein de derde gratis ophaalronde voor het snoeihout. Als u deze ophaalronde snoeihout wilt aanbieden, maakt u hiervoor eerst een afspraak. Een ophaalafspraak maken kan tot en met 9 september. Bij het maken van de afspraak krijgt u de exacte ophaaldatum door.

Een ophaalafspraak maken
Heeft u snoeihout, en wilt u dit gratis laten ophalen deze tweede ophaalronde, maak dan een ophaalafspraak via de website van het reinigingsbedrijf of via telefoonnummer 0900-6039222 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 16.30 uur). Een afspraak maken kan uiterlijk tot en met 9 september.

Voorwaarden gratis aanbieden snoeihout

• Deelname alleen mogelijk op afspraak via het Klantcontactcentrum van RMN;
• Snoeihout samenbinden in handzame bundels die gemakkelijk kunnen worden opgetild (gewicht: maximaal 25 kg, maximale lengte 1,5 meter);
• Maximale dikte van de takken: polsdikte (géén stronken);
• Géén dozen of zakken met snoeihout of ander tuinafval;
• Totaal maximaal 2m3 per huishouden;
• Bundels snoeihout vóór 7.30 uur aanbieden op de gebruikelijke aanbiedplek van de container.

Buiten deze gratis ophaalrondes is het ook mogelijk om uw snoeihout tegen betaling van € 30,- aan huis op te laten halen. Inleveren bij het recyclingstation van Nieuwegein aan de Utrechthaven 3, is gratis. De aanbiedregels en overige aanvullende informatie is te vinden op de website van Reinigingsbedrijf Midden Nederland of in de RMN app.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk