Derde ‘Avond van de Raad’

Op donderdag 19 september vindt de derde Avond van de Raad plaats. De Avonden van de Raad komen in plaats van de commissievergaderingen en raadsinformatieavonden. Bewoners zijn welkom als gast op de publieke tribune, als toehoorder of als meespreker. Ook kunt u in de wandelgangen kennismaken met de raadsleden of een praatje met ze maken.

Op deze avond houdt de gemeenteraad meerder bijeenkomsten. Zo vindt er in de Gildenborchzaal een informatieavond plaats over Welzijn in de Wijk. Ter voorbereiding op de raadsvergadering van 26 september worden de volgende onderwerpen besproken in de raadzaal:

• Voorziening vacature raadsgriffier
• Herijking GREX (Besloten vergadering). Dit gedeelte van de vergadering is niet toegankelijk voor publiek.

Is er een onderwerp waar u de raad graag over wilt informeren, maar staat dit niet op de agenda van de Avond van de Raad? Dan kunt u om 20.00 uur inspreken. De eerstvolgende Avond van de Raad met een inspraakronde vindt plaats op 3 oktober. Meld u zich hiervoor uiterlijk 3 oktober om 19.30 uur aan bij de griffier.

De agenda’s van de Avonden van de Raad zijn hier te vinden of via de website van de gemeente Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren