Katern

Derby SV Geinoord – JSV op 24 oktober

Voetballiefhebbers in Nieuwegein kunnen zaterdag 24 oktober al vast reserveren. Dan staat de derby tussen SV Geinoord en JSV gepland volgens het competitierooster dat de KNVB deze week heeft gepubliceerd.

Het duel wordt om 14.30 uur op Parkhout afgewerkt. Voor spelers als Barry Zwezerijnen en Michiel van der Valk wordt het op die dag een boeiende confrontatie met hun voormalige teamgenoten van JSV. 

Voor het zover is, staat eerst nog een bekerprogramma te wachten dat komende zaterdag van start gaat met de duels De Bilt – SV Geinoord en PVCVC – JSV. Ook wordt in komende weekeinde Vreeswijk-Kismet en JSV (zondag) – Graftdijk afgewerkt.

De eerste competitieduels hebben plaats in het weekeinde van 19 en 20 september aanstaande. Dan worden de volgende wedstrijden gespeeld: Benschop – SV Geinoord, Nita – JSV, Vreeswijk – AFC Quick en JSV – Kismet.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!