Derby Geinoord-JSV gaat op 4 april ieder geval niet door

Omdat de KNVB de ‘Corona-periode’ in ieder geval heeft verlengd tot en met 6 april, zal de derby Geinoord-JSV die twee dagen eerder stond vastgesteld, op die datum niet doorgaan. Voor beide ploegen is het afwachten wanneer het restant doorgang zal kunnen vinden. Daarom hebben we hieronder het oorspronkelijk vastgestelde rooster voor beide ploegen opgezocht.

Geinoord:
Uit: Waterwijk, De Meern, Victoria en SV Loosdrecht
Thuis: Maarssen, JSV, CDW, Delta Sports en Nieuwland

JSV:
Uit: CDW, BFC, Geinoord, Maarssen, Nieuwland
Thuis: Almere, Victoria, Loosdrecht, Delta Sports

Voor beide ploegen zijn dus nog negen wedstrijden af te werken en het is de grote vraag of er ook midweekse programma’s vastgesteld zullen moeten worden. Mogelijk zal dat al het geval zijn in het Paasweekeinde, op zaterdag 11 en maandag 13 april.

Beeld uit het eerste duel tussen JSV en Geinoord dat in een 3-3-gelijkspel eindigde. Het is de grote vraag wanneer de return afgewerkt zal kunnen worden (Foto: Gerard van Vliet)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren