Denk mee voor een boodschappen bus in Vreeswijk

Met het vertrek van de Dagwinkel uit Vreeswijk is er al langere tijd geen supermarktje meer in de wijk. Terwijl dat, zeker in deze tijd, toch erg handig zou kunnen zijn. ‘Bovendien kan een rijdende winkel in Vreeswijk een goede rol spelen in het onderlinge contact in de wijk Vreeswijk’ aldus de bedenkers van het initiatief om een soort van SRV-wagen door de wijk te laten rijden.

‘Nu is het starten van een winkel niet eenvoudig. Om die reden hebben enkele mensen met elkaar bedacht dat we nog veel zouden kunnen hebben aan een winkelwagen, naar het voorbeeld van de ooit zo bekende SRV-wagen. Uiteraard moet daar ook heel veel voor geregeld en bedacht worden; maar we moeten toch ergens beginnen.’

Samen met ondernemers, fondsen, stichtingen, gemeente en bewoners willen de wijkbewoners met elkaar aan de slag om bovenstaand initiatief van de grond te krijgen. Vooral om in eerste instantie te bekijken of het haalbaar én of er voldoende belangstelling bij inwoners van Vreeswijk is. Met deze oproep worden Vreeswijkers opgeroepen om van zich te laten horen, alle ideeën zijn welkom. Reageren kan door een e-mail te sturen naar boodschappenvreeswijk@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk