Denk mee over onderwerpen StemWijzer

Wat zijn volgens u de belangrijkste onderwerpen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 ? Is dat bijvoorbeeld veiligheid, de Binnenstad, Jeugd en jongeren, veranderingen in de zorg, jeugdzorg en bijstand, het aantal koopzondagen, gemeentelijke belastingen, kunst en cultuur of toch werkgelegenheid?

Van 26 november tot en met 10 december 2013 kunt u als inwoner van Nieuwegein laten weten welke onderwerpen u terug wilt zien in de StemWijzer Nieuwegein. Speciaal daarvoor heeft de gemeente Nieuwegein een forum ingericht. Het forum is hier te vinden. U kunt berichten plaatsen aan de hand van allerlei thema’s en reageren op berichten van anderen. Al uw suggesties vormen de basis voor de StemWijzer-workshop met de politieke partijen. Daarnaast gebruikt de gemeente uw inbreng voor het maken van de Nieuwegeinse StemWijzer die medio februari 2014 gereed is.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren