Denim & Diamonds Winterfair in de Green Village

Vrijdag 30 januari aanstaande vindt in de Green Village aan de Blokhoeve 7 de Denim & Diamonds Winterfair plaats. Een avond met een aanvullend programma met als doel te netwerken en elkaar te inspireren, georganiseerd door vrouwen voor vrouwen.

Tijdens deze Winterfair worden er diverse workshops gegeven waaronder kleurenanalyse door BaBetter Kleur en Kleding. Ook kun je diverse readings krijgen bij mediums zoals bij Tara Wilders voor een tarotconsult en zijn er leuke stands zoals Hair2, Karin’s woonhuis voor sfeervol wonen en werken, Joke Combe Voetreflex, Mario Vertooren Personal Training en diverse Bijoux en Beauty stands. Ook de modeshow van Koppig Mode mag je niet missen!

Vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom op de Denim & Diamonds Winterfair in de Green Village. De avond duurt tot 23.00 uur en aanmelden kan via: denimanddiamonds@hotmail.com. De toegang is gratis! Voor meer informatie zie de Facebookpagina van de organisatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren