DeMIX Fitness gaat helemaal voor Fairtrade

DeMIX Fitness heeft de overstap gemaakt naar gebruik van fairtradeproducten. Ben van Gelder, directeur van DeMIX Fitness met centra in Nieuwegein en Almere, is een enthousiast Fairtrader.

De maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid worden door fairtradegebruik nog eens extra ondersteund. Dit draagt bij aan Van Gelder´s wens om met DeMIX een gezonde, verantwoorde en duurzame levensstijl aan te bieden aan personeel, sportbeoefenaars en belangstellenden. Ben van Gelder is zich er terdege van bewust dat hoe meer fairtradeproducten er worden gekocht en verbruikt, hoe meer mensen in ontwikkelingslanden een leefbaar inkomen kunnen verdienen. Daaraan wil hij met DeMIX graag een positieve bijdrage leveren. Binnenkort zal op de website “DeMIX Fitness heeft de overstap gemaakt naar gebruik van fairtradeproducten. Ben van Gelder, directeur van DeMIX Fitness met centra in Nieuwegein en Almere, is een enthousiast Fairtrader.

De maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid worden door fairtradegebruik nog eens extra ondersteund. Dit draagt bij aan Van Gelder´s wens om met DeMIX een gezonde, verantwoorde en duurzame levensstijl aan te bieden aan personeel, sportbeoefenaars en belangstellenden.
Ben van Gelder is zich er terdege van bewust dat hoe meer fairtradeproducten er worden gekocht en verbruikt, hoe meer mensen in ontwikkelingslanden een leefbaar inkomen kunnen verdienen. Daaraan wil hij met DeMIX graag een positieve bijdrage leveren. Binnenkort zal op de website van de Mix duidelijk aandacht worden besteed aan Fairtrade. De Stichting Fairtrade Nieuwegein hoopt dat meer Nieuwegeinse sportverenigingen en –ondernemers dit goede voorbeeld gaan volgen.

De Stichting Fairtrade Nieuwegein heeft in 2010 en in 2011 de titel “Fairtrade Gemeente“ behaald voor Nieuwegein en werkt er hard aan om deze titel de komende jaren opnieuw te verdienen. De Stichting Fairtrade Nieuwegein hoopt dat meer Nieuwegeinse sportverenigingen en –ondernemers dit goede voorbeeld gaan volgen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk