‘Dementie; Ik laat je nooit in de steek’

Op donderdag 22 maart gaat kroegbaas Frederik Jan Bruijel in gesprek met mevrouw Kanters en mevrouw de Rooij. Ze hebben allebei een partner met dementie die inmiddels in de Geinsche Hof wonen. ‘Ik laat je nooit in de steek’ zeg je als je met elkaar gaat trouwen, als je van elkaar houdt. Samen blijven in goede en in slechte tijden. Maar wat als je partner gaat lijden aan dementie, en dit erger en erger wordt en opname in een verpleeghuis een optie wordt: wat betekend het dan: “Ik laat je nooit in de steek”? Mevrouw Kanters en mevrouw de Rooij zullen praten over hun ervaringen met die vraag.

Er is een muzikaal intermezzo en ruimte voor gezelligheid en contact met elkaar. De gastvrouwen ontvangen u en maken u wegwijs. Het Alzheimer Café wordt iedere vierde donderdag van de maand georganiseerd in woonzorgcentrum Vreeswijk aan de Lekboulevard 10 in Vreeswijk.

Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Daarna is er nog gelegenheid om een drankje te nemen en even na te praten. De toegang is gratis en aanmelding niet nodig.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk