Delegatie uit Brazilië bezoekt ‘De Linie’ in Nieuwegein

Maandag 28 mei jl. bezocht een delegatie van de gemeente Curitiba, de 3e grote stad van Brazilië, het Anna van Rijn College in Nieuwegein. Mrs.Maria Bacila, secretaris van onderwijs zaken en mr. Rodolpho Feijo adviseur internationale betrekkingen waren in Europa om zich te oriënteren en informeren over de lesmethoden voor leerlingen die extra zorg en aandacht behoeven.

Graag wilde de delegatie een bezoek brengen aan specialisten op dit terrein in Nieuwegein, de Bovenschoolse Tussen Voorziening ‘De Linie’ van het Anna van Rijn College, omdat kennis nemen van het onderwijs dat daar wordt geboden voor de Brazilianen veel kon betekenen.

Er volgden levendige gesprekken en er werd informatie gewisseld over de zorg aan leerlingen op het gebied van leren. Lessen werden bezocht en voorbeelden gezien hoe ondersteuning praktisch plaatsvindt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren