‘De Zingende Zomer’ in de Partner

Het is zomervakantie en dat betekent ook weer: ‘de Zingende Zomer’ in de Partner aan de Nedereindseweg 401A in Nieuwegein! Dit jaar is het alweer vijfde editie van deze succesvolle activiteit in het hoogseizoen van de vakantie. Alle vijf zondagmiddagen van augustus gebeuren er op het podium van de Partner ‘dingen met zingen’. En diversiteit is een kenmerk van deze ‘Zingende Zomer.’ Het aanbod loopt van de band Mo & The StageAnimals tot liedjes van Roos van der Sanden. Er zijn solisten, duo-optredens en bands.

Zondag 1 augustus trapt de Egyptisch-Nederlandse zangeres Ranja Gerges af. Na de pauze komt de band Mo & The StageAnimals op de planken, speciaal voor liefhebbers van hardcore blues.

Het complete programma staat op de website van de Partner. De entree is gratis en vol=vol. Er is dan mogelijkheid de optredens op scherm te zien vanuit de barruimte. Bij mooi weer ook buiten. Reserveren is verplicht via het e-mailadres: info@departnernieuwegein.nl. De deuren gaan open om 14.30 uur en de optredens duren tot 17.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren