De zelfstandige PEN, deze week Hedy van Barneveld

Een terugkerende rubriek op de Digitale Stad Nieuwegein is ‘De zelfstandige PEN. Iedere twee weken een ZZP-er in het nieuws, dit in samenwerking met BiZZp, het ZZP-platform in Nieuwegein. Wie is die man of vrouw die een eigen zaak runt en …….. wat drijft deze persoon om voor zichzelf te werken. BiZZp organiseert elke vierde dinsdagavond van de maand een BiZZp-avond in sport- en Evenementencomplex Merwestein. Tijdens het eerste deel van de avond staat er een onderwerp op de agenda dat je kan helpen bij jouw ondernemersvaardigheden.

Het achtste portret in deze reeks gaat over Hedy van Barneveld die met haar onderneming “Labyroos” actief is in de uitvaartzorg. Hedy gaat bij uitvaarten voor een zeer persoonlijke aanpak. Labyroos wil geen geld verdienen aan producten of diensten die nodig zijn om een uitvaart te verzorgen. Zo betaal je voor een kist bij Labyroos slechts de inkoopprijs en zo zijn er meer voorbeelden te noemen. Hedy rekent een bedrag voor haar inzet bij een uitvaart. Hedy wil graag in contact komen met mensen die bij leven al een aantal zaken van hun uitvaart willen regelen. De website van Labyroos vind je hier en je kunt Hedy telefonisch bereiken op 06-30230496.

Fotograaf Kees van der Meer van Fotostudio KenM bezocht Hedy op om haar vast te leggen met zijn camera. Klik op het cameraatje hieronder en maak, via de foto’s en haar antwoorden op de zes altijd dezelfde vragen, nader kennis met Hedy.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren