De zelfstandige PEN, deze week Frans Horst

Een terugkerende rubriek op de Digitale Stad Nieuwegein is ‘De zelfstandige PEN.’ Iedere twee weken een ZZP-er in het nieuws, dit in samenwerking met BiZZp, het ZZP-platform in Nieuwegein. Wie is die man of vrouw die een eigen zaak runt en …….. wat drijft deze persoon om voor zichzelf te werken. BiZZp organiseert elke vierde dinsdagavond van de maand een BiZZp-avond in sport- en evenementencomplex Merwestein. Tijdens het eerste deel van de avond staat er een onderwerp op de agenda dat je kan helpen bij jouw ondernemersvaardigheden.

Het derde portret in deze reeks gaat over Frans Horst die met zijn onderneming “HorstAdvies” vooral project- en interim-management klussen doet. Zijn cliënten zijn vooral woningbouwcorporaties en gemeentes die innovatieve planontwikkeling op basis van een lange termijn visie in hun vaandel dragen. Frans ontving in 2009 ‘De Groene Speld’ omdat door zijn niet aflatende betrokkenheid doelstellingen niet bij mooie ideeën op papier zijn gebleven. In 2010 ontving hij de ‘Innovatie Award’. De website van HorstAdvies vind je hier en je kunt hem telefonisch bereiken op 061 985 07 04.

Fotograaf Kees van der Meer van Fotostudio K&M bezocht Frans op om hem vast te leggen met zijn camera. Klik op het cameraatje hieronder en maak via de foto’s en zijn antwoorden op de zes altijd dezelfde vragen nader kennis met Frans.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren