De zelfstandige PEN, deze week Fiet Nafzger

Een terugkerende rubriek op de Digitale Stad Nieuwegein is ‘De zelfstandige PEN.’ Iedere twee weken een ZZP-er in het nieuws die lid is van BiZZp, het ZZP-platform in Nieuwegein. Wie is die man of vrouw die een eigen zaak runt en …….. wat drijft deze persoon om voor zichzelf te werken. BiZZp organiseert elke vierde dinsdagavond van de maand een BiZZp-avond in Work’inMall aan de Borgstede 1 in Nieuwegein. Tijdens het eerste deel van de avond staat er een onderwerp op de agenda dat je kan helpen bij jouw ondernemersvaardigheden.

Deze week Fiet Nafzger die met haar onderneming “Syrinx Nieuwegein” zich vooral richt op het geven van muziekles op diverse soorten blokfluit aan volwassenen, maar ook op het verzorgen van live muziek tijdens uitvaarten. Fiet richt zich op individuele cliënten maar ook op de betrokkenen bij het organiseren van uitvaarten. Fiet speelt zelf blokfluiten van verschillende grootte: sopranino, sopraan, alt, tenor en bas, maar ook renaissance blokfluiten en gemshoorns. De website van Syrinx Nieuwegein vind je hier en je kunt Fiet telefonisch bereiken op 064 894 65 03.

Klik op het cameraatje hieronder en maak via de foto’s en haar antwoorden op de zes altijd dezelfde vragen nader kennis met Fiet.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren