Katern

De Zandhappers bloeien weer op als vanouds

Het is al weer bijna drie jaar geleden dat het gehele “oude” bestuur van de toen nog OVV hetende vereniging is terug getreden en een nieuwe “jongere” lichting de draad heeft opgepakt. Maar ook dit nieuwe bestuur kreeg te kampen met allerlei tegenvallers, te beginnen met de terugloop van het aantal actieve leden en de wat geringere belangstelling voor feestavonden en het carnaval.

Een harde kern van de Raad van Elf van de Zandhappers kon zich echter niet bij de gedachte neerleggen dat het Carnaval voor Vreeswijk verloren zou gaan. Men stak de koppen bij elkaar en uiteindelijk resulteerde dat in een nieuw bestuur. Men kan wel zeggen dat in de geschiedenis van de vereniging een unieke situatie is ontstaan, want het bestuur wordt voortaan gevormd door de hele Raad van Elf ! Voorzitter is Heini Keller en het penningmeesterschap wordt vervuld door oudgediende Ruud Dirkzwager.

Dat is dus geregeld. Wij zijn er van overtuigd dat deze formule moet slagen en gaan dan ook vol enthousiasme het nieuwe seizoen in.

Jawel, het is dan weer zover! De carnavalskoorts is bij De Zandhappers nu echt weer uitgebroken. Prins Rion I, Adjudant Patrick en hun Raad van Elf staan weer te trappelen om er een fantastisch Carnaval van te maken dit jaar.

GROOT CARNAVAL:

Op zaterdag 1 maart 2003 zal onze Leutbunker de kantine van Voetbalvereniging Vreeswijk om 20.30 zijn deuren openen voor iedereen die zin heeft in een gezellig Carnavalsfeest. Om 21.00 zullen de Zandhappers het feest officieel openen, waarna er natuurlijk gehost en gefeest kan worden. De entree is voor u als donateur is € 4,– per persoon maar mocht u iemand meenemen, wat zeker aan te raden is, dan dient er € 5.—per persoon (leden gratis) betaald te worden.

GEZINSCARNAVAL:

Aan de kleintjes is ook gedacht, want op zondagmiddag 2 maart 2003 staat er een super gezellig Gezinscarnaval voor jong en oud op het programma. Voor de kinderen (en volwassenen) is er een loterij en we hebben de superclown MC Jopie op bezoek die de kinderen deze middag zullen vermaken. De deuren van onze Leutbunker de kantine van Voetbalvereniging Vreeswijk gaan om 14.00 open en om 14.30 zal het feest in alle hevigheid losbarsten. De entree voor kinderen tot 12 jaar is gratis. U als donateur mag voor € 4,– naar binnen en voor niet leden bedraagt de entree € 5,– per persoon (leden gratis).

OPTOCHT:

Zaterdagmiddag, 1 maart 2003 om 13.00 uur, start wederom een gigantische carnavalsoptocht in IJsselstein. De Zandhappers zullen daar uiteraard ook hun praalwagen tonen. We zullen nog niet alles verklappen, maar er zal….. komt u toch maar even zelf kijken in het rustieke stadje aan de Hollandsche IJssel….

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk