De wijkkrant voor de wijk Batau-Zuid is weer uit

De  wijkkrant voor de bewoners in Batau-Zuid is weer uit. Mocht u hem gemist hebben, kwijtgeraakt zijn of gewoon even op uw computerscherm willen lezen, de wijkkrant van uw buurt staat hier nu ook altijd on-line. U vindt overigens hier al het verdere nieuws over uw wijk.

Batau Zuid

Marcel van Montfoort, secretaris van het wijknetwerk Batau Zuid: ‘Nu de zomer achter ons ligt, is het weer tijd voor een nieu- we wijkkrant met informatie- ve en leuke berichten, en ook enkele oproepen. Een minder leuk bericht was dat ons wijknetwerklid Carol Brettschneider is over leden. In deze wijkkrant doen we een oproep om onze enquête in te vullen. Ook in deze wijkkrant weer leuke artikeltjes zoals een gesprek met één van onze ZAP-pers in onze wijk. Daarnaast leest u dat we als wijknetwerk buurtinitiatieven hebben ondersteund met een financiële bijdrage. We vertellen over het afstudeeronderzoek van een student naar de sociale cohesie in de wijk Batau-Zuid. Heeft u groene vingers en voelt u er iets voor om de prachtige buurttuin aan de Havezatedrift te onderhouden, lees dan ook die oproep in onze wijkkrant. Een wijkkrant voor en door u.’

In de wijkkrant leest u allerlei leuke berichten over uw omgeving. Soms kan niet alles in de krant en zal  het Wijknetwerk deze berichten plaatsen op de website van het wijknetwerk in Batau Zuid‘Schrijft u als lezer  ook een keertje mee aan uw krant? Uw berichten zijn van harte welkom op wnw_batauzuid@hotmail.com.

In de wijkkrant van september 2023 vindt u veel zaken aangaande uw leefomgeving, nieuws van het wijknetwerk en nog veel meer. Klik hier om de wijkkrant te downloaden. Handig toch? Veel lees plezier. En ………… hij is er niet alleen voor de wijkbewoners ook anderen mogen hem lezen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk