De Vrijwilligersmarkt is vernieuwd: Dag van de VIP!

Wat eerder de Vrijwilligersmarkt was, is per 30 juni 2018 de Dag van de Vrijwillige Inzet Promotie (VIP). Van 11:30 uur tot 15:30 uur ontdekken Nieuwegeiners hoe mooi en dankbaar vrijwilligerswerk is. Een prachtige en leuke dag om vrijwilligerswerk de aandacht te geven dat het verdient.
Het VrijwilligersHuis Nieuwegein organiseert wederom een dag om vrijwilligers(werk) te promoten. Waar het eerst ‘Vrijwilligersmarkt’ heette, heeft het nu meer ‘glamour’ en is het de Dag van de Vrijwillige Inzet Promotie (VIP) geworden. De Dag van de VIP bestaat uit leuke activiteiten om Nieuwegeiners over de streep te trekken vrijwilliger te worden!
Dag van de VIP!
Dé dag om te ontdekken hoe mooi en dankbaar vrijwilligerswerk is. Zeker niet saai, maar met leuke activiteiten! Van een salsaworkshop voor de volwassenen tot hutjes maken met ijsstokjes voor kinderen. En terwijl de kinderen spelen met de bergen speelgoed die er zijn, kunnen de ouders een heuse kunstenaar aan het werk bewonderen.
Wie, wat, waar, wanneer, waarom?
Datum:            zaterdag 30 juni 2018
Tijd:                 11:30 uur – 15:30 uur
Waar:              City Plaza, buiten, van MediaMarkt tot CoolCat
Voor wie:        Nieuwegeiners in alle leeftijden
Door wie:        alle Nieuwegeinse vrijwilligersorganisaties die meer vrijwilligers willen
Waarom:         om vrijwilligersorganisaties en -werk te promoten
Feestelijke dag met veel aanloop
De ervaring leert ons dat de Dag van de VIP een gezellig drukke dag is. Dit jaar vindt op 30 juni ook City Zingt plaats – als de Dag van de VIP is afgelopen -, waardoor we nog meer Nieuwegeiners verwachten die zich aanmelden als vrijwilliger!
Doe jij al mee?
Alle Nieuwegeinse organisaties die vrijwilligers nodig hebben, zijn welkom op de Dag van de VIP. Het enige wat je hoeft te doen is bedenken welk ‘talent’ jouw vrijwilligers moeten hebben en een leuke oefening of demo doen op de dag zelf.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren