‘De vergeten Elandweide’

Alle straten, lanen, driften, pleinen en wat dies meer zij, vastgelegd volgens een  vast stramien: ter hoogte van het pand met huisnummer 1, midden op de weg, fietspad of trottoir de straat in gefotografeerd, zoals deze week de Elandweide. Daarbij bepaalt het straatnamenregister van de Gemeentegids 2010 de alfabetische volgorde in deze wekelijkse rubriek.

Soms vergeet je wel eens wat, zoals bijvoorbeeld de Elandweide in Batau Noord. Een lezer, Bernhard Hüpscher, maakte ons er attent op dat de Elandweide was verdwenen in de rubriek ‘de straat.’  Verdwenen? Gewoon vergeten! Natuurlijk zetten wij dat meteen recht. Dus vandaag even terug in het alfabet naar de letter ‘E’ terwijl we al bij de letter ‘K’ waren aangekomen.

De eerste straat is de Bertus Aafjeshove, de laatste de Zwolseveste. Iedere week een foto (die desgewenst gedurende zes maanden na publicatie te verkrijgen is via onze fotograaf Jordi Jupijn. Deze week dus de Elandweide in de wijk Batau Noord.

2 thoughts on “‘De vergeten Elandweide’

  1. Esther

    En de Eikstraat?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren