De Toerzeilers Vertrekkersdag dit keer in Nieuwegein!

Wie droomt er niet van? De punt van je boot naar de horizon richten, de wind in de zeilen en gaan! Alleen jij (en je reisgenoten), de boot, de zee… De ultieme vrijheid van een verre reis tegemoet zeilen. Of je nou ver weg gaat, of de reis iets kleiner houdt, eigenlijk schuilt in iedereen een vrijheidszoeker. Een vertrekker, zo je wilt. Maar hoe pak je dat nou precies aan, zo’n langere reis? Hoe bereid je jezelf, je crew en je boot voor? Hoe houd je de ‘achterblijvers’ op de hoogte? En wat zijn de ervaringen van andere vertrekkers?

Speciaal voor aspirant vertrekkers, of mensen die enorm kunnen genieten van de verhalen van andere zeilers, organiseren De Toerzeilers een Vertrekkersdag. De dag is voor mensen die voornemens zijn in 2023 te beginnen met een lange zeilreis van tenminste een half jaar. Dit jaar vindt deze dag plaats op 19 november bij Downb Under. De dag begint om 09.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Down Under is gevestigd aan de Ravensewetering 1 in Nieuwegein.

Naast het volgen van workshops, bijwonen van relevante presentatie en genieten van een hapje en een drankje, heb je de mogelijkheid om kennis te maken met mede-vertrekkers. Zo kun je alvast tips en ervaringen uitwisselen, of contacten opdoen voor tijdens je reis. Daarnaast kun je alvast wegdromen bij een van de twee ‘Droomverhalen’.

Alle informatie over het programma en de inschrijving voor de Toerzeilers Vertrekkersdag vind je op de website van De Toerzeilers.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk