De tentoonstelling van Heleen Zaanen verlengd tot en met 22 mei!

Wie de expositie van Heleen Zaanen nog niet heeft bezichtigd krijgt een kans om dat alsnog te doen. De laatste dag van de expositie valt samen met de Open Dag van het Natuurkwartier waar dan veel te beleven valt, zoals bijvoorbeeld schapen scheren, dierenliedjes zingen, rondleiding boomgaard, molenfilm etc. Het Natuurkwartier is de mooiste groene plek in Nieuwegein, waar natuur en cultuur samenkomen!

Museum Warsenhoeck doet er ook aan mee met allerlei leuke activiteiten waaronder de expositie van Heleen Zaanen, een Nieuwegeinse kunstenares. Zij was winnares van de eerste prijs bij het vorig jaar door het Museum georganiseerde concours voor alle Nieuwegeinse kunstenaars “Kunstenaarsblik op 50 jaar Nieuwegein.” In haar kunst draait het om abstractie in kleur en vlak. Back to basics, kleur en vorm. Het één vraagt om het ander.

In het museum kunt u een reeks kleurige schilderijen zien met verschillende thema’s, waaronder het thema ‘het kwetsbare kind’, een thema dat vaker terug te vinden is in het werk van Heleen. Ze tekent en schildert als vrijwilligster met gezonde en zieke kinderen en de opbrengst van haar kunstwerken komt ten goede aan Unicef, de organisatie die al jarenlang wereldwijd goed werk verricht ten behoeve van kinderen in nood, zoals bijvoorbeeld ook nu voor de oorlogskinderen van Oekraïne.

Dus hierbij tevens een oproep. Kom, bewonder en koop! Daarmee levert u een financiële bijdrage aan kinderen in nood en heeft u tegelijkertijd een origineel kunstwerk aan de muur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk